Behandeling van

kalknagels

Behandeling van de kalknagel met laser

Een kalk- of schimmelnagel (onychomycose) is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel, veroorzaakt door een infectie met een huidschimmel. Meestal begint de infectie aan de nagelrand. De nagels verkleuren van witgeel tot bruin. In een later stadium kan de nagel dik en brokkelig worden of zelfs loslaten.
Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes of druppels zijn vaak niet toereikend

Kalknagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

Hoe werken wij?

Tijdens de gratis intake wordt er gekeken naar uw nagels en wordt de behandelprocedure doorgenomen. Indien nodig krijgt u eventueel het advies eerst naar de pedicure te gaan om de nagel zo dun mogelijk te krijgen. De laser behandeling is dan vele malen effectiever.De laser zorgt voor een grote hoeveelheid energie in de schimmel waardoor deze wordt uitgeschakeld.

U heeft 1 tot 6 behandelingen nodig voor een goed resultaat.Er wordt een interval tussen de behandelingen aangehouden van 3-5 weken. Aangezien kalknagels besmettelijk zijn is het aan te raden alle nagels van de voet te behandelen ook als er nog geen schimmelaandoening zichtbaar is.

Teennagels groeien gemiddeld 1 millimeter per maand. U zult begrijpen dat u niet direct resultaat zult zien. De eerste resultaten zullen ongeveer na 5 weken zichtbaar worden. Hoe sneller de nagels groeien hoe sneller een  zichtbaar resultaat. Bij sommige mensen groeien de nagels uiterst langzaam en zal het resultaat van de behandeling dan ook langer op zich laten wachten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beauty praktijk Gooi & Vechtstreek op 0617422257.

Contact

Nieuweweg 46b
Soest

Social Media

Openingstijden

Zo / Ma Gesloten
Di 9:00 - 22:00
Wo 9:00 - 20:00
Do 9:00 - 20:00
Vrij 9:00 - 17:00
Za 9:00 - 13:00